fbpx
×

FORGOT YOUR DETAILS?

Faptul ca ne-ati gasit reprezinta, cea mai buna garantie, nu-i asa?

DESCIFRAM ALGORITMII GOOGLE !
Totul pentru a-ti asigura prima pagina in Google.

Lucram zilnic pentru a descifra modificarile algoritmilor de la Google si va putem garanta rezultate vizibile, rezultate organice, in mai putin de 30 de zile. In procesul de optimizare seo nu folosim servicii gen addsens pentru a conduce traficul ci folosim doar tehnici si stategii seo care va vor garanta rezultate .

Analiza initiala / Raport SEO

01

Optimizare Continut

02

SEO On-page & Off page

03

Promovare Web

04

SEO sau search engine optimization - defineste un intreg proces, un set e actiuni asupra unui site/blog sau magazincu scopul de a corecta, inbunatatii si manipula favorabil pozitia site-ului tau in principalele motoare de cautare. Optimizarea SEO nu este un proces singular, ci un proces complex ce se desfasoara constant si periodic pentru a ne mentine o pozitie fruntasa in Google.

Etapele unui proces de optimizare SEO sunt urmatoarele :

 • SEO ON-PAGE
 • SEO OFF-PAGE

SEO ON-PAGE  - dupa cum spune si numele, reprezinta cumulul tuturor actiunilor efctuate in interiorul site-ului cu scopul de a corecta/modifica eventualele erori precum si operatii de analiza si modificari ale elementelor de tip meta.Tot in acesta sectiune vom creea sau modifica fisierele robots.txt,sitemap.xml ( harta site-ului ), headerele ( h1-h6 ) , densitatea cuvintelor cheie, link-uri interne si redirectionari. Vom lua in calcul toate aspecte site-ului d-voastra si vom remedia si aspecte legate de afisarea incorecta a site-ului sau viteza de incarcare prea mica.

SEO OFF-PAGE - reprezinta toate actiunile efectuate in afara site-ului si se desfasoara dupa optimizarea on-page a site-ului. Seo on-page costa in promovarea site-ului prin diferite metode cum ar fi :

 • blog-ul pagini
 • inscrierea site-ului in directoare web
 • campani de backlink-uri de la site-urile de profil
 • realizarea si distribuirea de articole
 • promovarea prin anunturi / media
 • promovarea pe retelele sociale gen Facebook / Linkedin si Google +

Folosind software avansate de analiza web vom monitoriza si raporta constant ( saptamanal ) evoloutia site-ului tau, date concrete despre pagini vizitate, timpul petrecut pe pagina precum si rapoarte de trafic si vizitatori.

Echipa noastra tehnica se compune din specialisti in tehnici de optimizare SEO, grupati pe diferite nise de interes :

 • audit & analiza seo si raportare
 • optimizare seo onpage si off-page
 • servicii de copywriting ( crearea de continut relevant )
 • promovare web & social media

Oerta noastra de servicii SEO, si promovare organica, se adreseaza companiilor ce doresc deopotriva, consolidarea prezentei online in Google precum si sporirea numarului de vizitatori pe website.

VA PUTEM AJUTA SA OBTINETI :

 • de 2 ori mai mult trafic si vizitatori in doar 60 de zile
 • cresteti rata de conversie a vizitatorilor in clienti finali pana la 15 %
 • analizam concurenta si va ajutam sa o depasiti

Metodele noastre de optimizare SEO sau dovedit fiabile, deoarece aplicam tehnici legale de optimizare SEO , tehnici ce sunt bine vazute de catre Google, complet lipsite de riscul de a fi depunctat.

Nu utilizam tehnici de black SEO sau SPAM

UNIC IN ROMANIA ! SEO CU PLATA DOAR LA REZULTATE

Nu iti cerem sa ai incredere in noi, iti spunem doar ca suntem singura agentie web din Romania la care serviciile de optimizare SEO, nu se platesc decat la rezultate concrete. Pentru ca avem incredere in echipa noastra, si in sinceritatea clientilor , vom analiza si vom aplica strategii de optimizare seo, ce iti vor aduce rezultate concrete.

Vom stabilii de comun acord lista de cuvinte/ expresii cheie vom trece apoi la analiza si auditul site-ului si vom rezolva toate probleme legate de SEO on page; Vom analiza si concurenta pentru cuvintele / expresiile cheie si vom concluziona stabilind un tarif lunar per cuvant/expresie cheie. Vom trece apoi al promovarea efectiva a site-ului si saptamanal vom trimite un raport privind situatia cuvintelor cheie si poztionarea acestora. Daca timp de 4 saptamani consecutive ( conform raportului ) site-ul d-voastra se va regasi in prima pagina in Google ( din cele 10 rezultate , indiferent de pozitia ocupata in prima pagina ) pentru toate expreseiile cheie, veti achita intreaga suma convenita de comun acord.Sa presupumen ca doar trei din cinci expresii cheie au reusit sa ajunga pe prima pagina, in cazul acesta veti plati doar pentru acestea.

 

VREI SA FI IN PRIMA PAGINA DIN GOOGLE?
HAI SA LUCRAM IMPREUNA!

LEGENDA

 • + 1000 Clienti SEO
 • + 650 Cuvinte in top
 • + 800 Campanii SEO
 • + 450 Top 10 Google

OBTINE O COTATIE DE PRET GRATUIT !

Pentru a va oferii un pret cat mai corect, va rugam completati toate campurile.

TOP