Vrei un website
care sa te
reprezinte.

iata cum lucram noi...

1

Discutie initiala sau intalnire

Daca este posibil ne intalnim la sediul firmei, ne cunoastem si aprofundam idea ta de business, stabilind impreuna care este cel mai bun mod de abordare si care sunt nevoieile afacerii tale.2

Analiza amanuntita a proiectului si planificare

Analizam idea ta prin prisma tendintelor Google, analizam concurenta in nisa de activitate specifica precum si comparam indicatorii pentru a concluziona strategia si pasii ce trebuie urmati in planificarea si gestionarea proiectului.

3

Ne punem pe treaba

Dupa ce am ales modalitatea optima de abordare, incep sa schitam proiectul online, implmentand ideile pe care le-am stabilit de comun accord. Incep cu design-ul site-ului, apoi structura acestuia si cream functiile necesare tinand cont de elementele de accesibilitate si user experience. In tot acest timp, munca noastra este transparenta, vizibila online de catre client, care in orice moment poate sa intervina cu propuneri sau idei.

4

Feedback & modificari

Iti prezentam amanutit conceptul ce sta la baza site-ului, precum si functionalitatea acestuia, analizand traictoria utilizatorului prin prisma anumitor functii precum triggerele sau butoane call to action.Tot la acest pas efectuam modificari asupra continutului sau a designului, daca acestea sunt necesare.

5

Testare, Finalizare si Lansare

Urcam noul site pe server, instalam aplicatiile necesare, il conectam cu servicii aditionale dupa caz si implementam solutii de monitorizare ce ne vor folosii pentru analiza ulterioara. Daca nu esti inca convins de idea ta de business sau vrei sa ne ceri o parere cu privire la modul in care te vor ajuta serviciile web oferite, iti stam la dispozitie cu consultant web gratuita. …Stim ca succesul nostru depinde si de succesul tau. Hai sa transformam proiectul tau intr-unul de succes !

TOP