fbpx
×

FORGOT YOUR DETAILS?

Firma ta, in topul rezultatelor din Google

Contacteaza-ne si nu vei regreta!

SEO, STRATEGIA CE GENEREAZA VENITURI

Muncim cu determinare si devotament, iar rezultatele noastre sunt dovezile clare si cele mai bune recomadari. Tratam fiecare etapa de optimizare cu maxim interes, principalul nostru obiectiv constand in satisfacerea clientului, prin campanii de promovare web eficiente.

La AlbaDesign, prezenta ta online prinde contur iar compania ta, devine vizibila world wide datorita faptului ca alegem strategii ce functioneaza, taxand clientul doar pe baza de rezultate concrete.

INDEXARE IN GOOGLE

In etapa de optimizare seo off-page ne ocupam de indexarea site-ului in Google, informand motorul de cautare sau mai precis spideri / crawleri de prezenta site-ului tau in vederea indexarii acestuia.

REZULTATE VIZIBILE!

Pentru ca rezultatul optimizarii web, sa fie unul pozitiv ne concentram pe analiza / auditul SEO, in incercarea de a evidentia si remedia eventualele probleme. In "drumul" tau spre prima pagina din Google ne vom raporta si la competitori.

OPTIMIZARE SEO IN CIFRE EXACTE!

RESEARCH & STRATEGIE SEO

Alegem strategia corecta in procesul de optimizare offpage, comparam si luam decizii corecte astfel incat pozitionarea ta in prima pagina din Google, sa fie doar o chestiune de timp si nu de resurse. Pe tot procesul de optimizare off-page, te tinem la curent cu toate aspecte legate de site-ul tau precum si al concurentei, astfel incat sa putem anticipa si depasi schimbari din spatele algoritmul Google.

In drumul tau spre succes ne vom folosi de campanii de backlink-uri pe site-uri autoritare ( cu un page rank sporit ) , site-uri de nisa, asemanatoare cu domaniul tau de activitate.Vom creea si posta periodic, articole cu un continut unic pe care le vom promova in blog-uri populare, alese pe criterii clare. Ne vom ocupa de promovarea site-ul tau si pe retele cele mai cunoscute retele sociale si vom analiza impreuna imactul acestora asupra optimizarii offpage.

HAI SA LUCRAM IMPREUNA PENTRU SUCCESUL TAU !

 

OBTINE O COTATIE DE PRET GRATUIT !

Pentru a va oferii un pret cat mai corect, va rugam completati toate campurile.

TOP