fbpx
×

FORGOT YOUR DETAILS?

LICENTE cPanel 19 € / luna

Cu cPanel ai totul intr-un singur loc.De aici puteti gestiona usor domeniile,fisierele dintr-o singura locatie si iti confera o gama larga de functionalitati.

BACKUP PROFESIONAL R1SOFT - 9 € / luna

Cu serviciul profesional R1Soft nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la pierderea datelor. Acesta creeaza o copie zilnica de siguranta a fisierelor, bazelor de date, care se pastreaza timp de 5 zile.

SUPORT TEHNIC GARANTAT - 19 € / luna

Iti punem la dispozitie o intreaga echipa de suport tehnic, pregatita sa iti sara in ajutor in caz de necesitate.Oricand in intervalul orar 9 - 18, de luni pana vineri,ai incluse 5 ore de suport tehnic.

IP-URI SUPLIMENTARE - 3 € / IP

In caz de necesitate iti oferim ip-uri suplimentare dedicate, ce se aloca imediat.Daca iti doresti instalarea unui SSL sau propulsarea in motoarele de cautare, acest serviciu este foarte necesar.

Licente WHMCS de la 19 € ( cu powerd by )

WHMCS este cel mai complex si mai accesibil program de administrare hosting, comenzi, activari, facturi, plati si suport tehnic. WHMCS este o interfata web total integrabila in orice tip de site si compatibila cu majoritatea functiilor cPanel.

Licente WHMCS de la 25 € ( fara powerd by )

In ultimii ani WHMCS a cunoscut o dezvoltare formidabila in comparatie cu mai vechii lui concurenti Modern Bill, PHPCoin sau HostDirector. Serviciul de suport si update-urile regulate fac ca el sa se mentina in top nu numai in Romania ci si in intreaga lume.

Instalare / Configurare WHMCS ( plata unica ) - 99 €

Specilistii nostri vor instala si configura modul WHMCS, direct in site-ul tau. Nu trebuie sa iti faci griji nici cu privire la configurarea acestuia, pentru ca noi ne vom ocupa de tot. La cerere putem integra WHMCS-ul in site-ul tau astfel incat site-ul tau sa aiba un aspect profesional. Pentru serviciu de integrare WHMCS, platiti o singura data suma de 199 .

Sediu Central AlbaDesign

Transformam nevoile societatii in posibilitati de afaceri profitabile ; Singura agentie din Romania la care platesti doar pentru rezultatele !

OBTINE O COTATIE DE PRET GRATUIT !

Pentru a va oferii un pret cat mai corect, va rugam completati toate campurile.

TOP