fbpx
×

FORGOT YOUR DETAILS?

HAI SA NE CUNOASTEM !

Te sprijinim in online incepand din prima zi si pentru urmatoarii ani.

Societatea cu care ne-am lansat in piata IT & C ( X-tream PC ), a luat fiinta in anul 2006, avand ca domeniu principal, furnizarea de solutii hardware si software, la nivel local. Datorita faptului ca domeniul IT, s-a bucurat de un interes ridicat din partea societatii, am considerat oportun sa dezvoltam gama de servicii in concordata cu cerintele pietei.

Prin munca si perseverenta continua dar mai ales datorita echipei noastre, am reusit intr-un timp relativ scurt sa devenim un furnizor important pe piata IT din Romania. Analizand continuu cerintele pietei, am sesizat o crestere radicala a solutiilor software si am decis sa ne completam echipa, cu personal calificat si certificat in domeniul web.

Am continuat sa ne dezvoltam in prinicipal pe nisa de servicii web, oferind clientilor gama completa de servicii web, de la simple site-uri de prezentare sau magazine online, pana la realizarea de aplicatii software complexe pentru diverse companii nationale sau internationale.

Avand un parcurs favorabil, in anul 2016 am hotarat sa ne canalizam toate cunostiintele si eforturile, in ceea ce a devenit astazi, Alba Design. Investim constant in cercetare si formare dar mai ales in achizitionarea de echipamente hardware si software, de ultima generatie. Echipa noastra este formata din specialisti certifcati Google din cele mai importante domenii web.

AGENTIA WEB ALBA DESIGN

PARTENERI CERTIFICATI GOOGLE

Scopul nostru este de a va asigura servicii web de calitate fara compromisuri. Dorim sa te asiguram ca in noi,vei gasi mereu, nu doar un furnizor, ci si un partener stabil, gata sa puna in practica si sa dea valoare ideilor tale. Credem cu tarie ca munca, seriozitatea si calitatea serviciilor oferite sunt valori care ne definesc, ne recomanda ca fiind alegerea optima in domeniul web.

Odata cu expansiunea afacerilor in mediu on-line, tot mai multi antreprenori au inteles importanta prezentei lor in mediul online iar multi dintre acestia au mizat pe parteneriatul nostru si se declara astazi incantati de colaborare, oferind la randul lor recomandari.

Detinem un portofoliu considerabil de clienti valorosi, clienti care au inteles ca pentru a avea succes e nevoie de pasiune implicare si multa munca, de ambele parti.

  • Web Design
  • Web Development
  • Branding & Logo Design
  • Optimizare SEO
  • Gazduire Web

VA ASTEPTAM LA O CUNSULTATIE GRATUITA!

Programati o intalnire de 30 de minute,suntem deschisi si dornici de a
pune in practica ideile tale Fa primul pas in alegerea corecta si de restul ne ocupam noi.

OBTINE O COTATIE DE PRET GRATUIT !

Pentru a va oferii un pret cat mai corect, va rugam completati toate campurile.

TOP